Transparent
Inloggen
Sluiten

22.00 uur: Leven als een Prof met Ronald Koeman

13 februari 2012 19:45

Ronald Koeman is vanavond te zien in de eerste nieuwe aflevering van Leven als een Prof. Harry Vermeegen gaat bij hem op bezoek. Het programma begint om 22.00 uur op RTL7.

Kunnen amateurs ook leven als profvoetballers? In de eerste reeks van ‘Leven Als Een Prof’ kon de kijker zien hoe het dagelijks bestaan van een profvoetballer eruit ziet doordat presentator Harry Vermeegen bij een aantal grote namen thuis langsging. In de tweede, zevendelige reeks, die vanaf maandag 13 februari bij RTL 7 te zien is, blijft hij dit doen. Maar Harry volgt – met de nodige voetbalhumor – ook vv UDO 6, het amateurteam dat met de actie ‘Leven Als Een Prof’ in de prijzen is gevallen: zij mogen één seizoen lang leven als profvoetballers.

Een eigen spelersbus, een professionele dug-out, een massagebad buiten met uitzicht op het hoofdveld, het eigen clublied door Wolter Kroes ingezongen, een trainingskamp onder leiding van een Eredivisie-coach, hun teamfoto als poster in de VI en op billboards bij voetbalstadions, pakken, horloges, zonnebrillen; de amateurs van vv UDO 6 uit Oegstgeest krijgen van RTL 7 en Nivea for MEN alles wat nodig is om te kunnen leven als profs. Hun bevindingen zijn wekelijks terug te zien in ‘Leven Als Een Prof’ met als climax in de laatste aflevering een belangrijke wedstrijd tegen het RTL 7 Sterrenteam.

In de eerste nieuwe aflevering gaat Harry langs bij Ronald Koeman. ‘Sneeuwvlokje’ leeft al een tijdje als prof, hij speelde sinds begin jaren tachtig bij onder meer Ajax, FC Barcelona, Feyenoord, PSV en Oranje. Na zijn carrière als speler ging hij aan de slag als trainer en momenteel staat hij aan het roer bij Feyenoord. Ook Piet Velthuizen krijgt een bezoek van Harry. Wat doet de keeper van Vitesse wanneer hij niet onder de lat staat?

Uitzending: RTL 7, maandag 13 februari, vanaf 22.00 uur




Tags

prof koeman profvoetballers udo vermeegen amateurteam barcelona billboards climax clublied dug eredivisie hoofdveld horloges ingezongen kroes langsging massagebad nivea oegstgeest oranje poster presentator profvoetballer roer sneeuwvlokje sterrenteam teamfoto trainingskamp uitzending uitzicht velthuizen vitesse voetbalhumor voetbalstadions wolter zevendelige zonnebrillen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda