Feyenoord wint uit bij NEC: 0-2

5 februari 2012 16:28

Feyenoord heeft op overtuigende wijze met 0-2 gewonnen van NEC. Uit in Nijmegen troffen Otman Bakkal en Guyon Fernandez doel.

Feyenoord kwal al na zes minuten op voorsprong. Uit een assist van John Guidetti wist Bakkal Feyenoord op voorsprong te zetten. Feyenoord had het duel daarna onder controle. Feyenoord speelde verzorgd en gecontroleerd voetbal.

Vlak na rust besliste Feyenoord de wedstrijd al. Het was opnieuw Guidetti die de assist gaf van waaruit dit keer Guyon Fernandez kon scoren. Omdat doelman Mulder weer een goede rol speelde kwam Feyenoord niet meer in gevaar.