Transparent
Inloggen
Sluiten

Schenkeveld: dit was echt wel een droomwedstrijd

5 februari 2012 07:23

Bart Schenkeveld was de grote uitblinker bij Excelsior met twee goals. Het waren zijn eerste doelpunten in de eredivisie. "Anderhalf jaar was ik eruit door een blessure. Al m'n vrienden kwamen kijken dus dan is het helemaal mooi dat ik twee keer scoor. Dit was wel echt een droomwedstrijd, ja", glunderde de huurling na afloop voor de camera van Eredivisie Live.

Toch bleef de centrumverdediger kritisch over het spel van Excelsior. "De tweede helft was erg zwak van ons, uiteindelijk was het na de 3-0 klaar. Het is mooi dat we nu winnen maar we zijn er nog lang niet. Nu eerst genieten van deze wedstrijd."




Tags

droomwedstrijd schenkeveld eredivisie excelsior centrumverdediger glunderde scoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.495 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda