Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord akkoord met Janmaat over contract voor drie seizoenen

1 februari 2012 10:44

Feyenoord heeft zojuist bekendgemaakt een principeakkoord met Daryl Janmaat bereikt te hebben over een contract voor drie seizoenen. De rechtsback maakt komende zomer transfervrij de overstap naar Feyenoord.

"Het is voor alle partijen goed dat er nu duidelijkheid is", vertelde de verdediger tegenover Feyenoord.nl. "Ik ben hier heel blij mee. Feyenoord wordt een heel mooie, nieuwe stap in mijn carrière. Feyenoord is van jongs af aan mijn club, waar ik van de F-jes tot en met de C-jeugd heb gespeeld. Toen de club mij benaderde om in De Kuip te gaan voetballen hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen met elkaar."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

janmaat benaderde daryl jes jongs kuip principeakkoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.587 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong kkd koeman leipzig middenveldert mijns milambo pepi pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment