Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi: ik kijk nu al uit naar NEC - Feyenoord

1 februari 2012 00:27

Karim El Ahmadi zal naar verwachting woensdag terugkeren in Nederland. In het Algemeen Dagblad stelt de middenvelder al uit te kijken naar het duel van komende zondag tegen NEC. "Wat was ik blij met de 4-2 overwinning van Feyenoord op Ajax. Ik heb zondagmiddag geprobeerd via tussenstanden op internet de wedstrijd te volgen."

"Ik kijk nu al uit naar de wedstrijd van zondag tegen NEC. Zondag moeten we nu eens bewijzen dat we ook na een topwedstrijd er weer volledig staan in de eerstvolgende partij. De Afrika Cup is tegengevallen. Dat wrange gevoel ga ik proberen weg te spoelen in de Eredivisie. Het liefst zondag al in Nijmegen."




Tags

ahmadi afrika eredivisie karim nederland spoelen tegengevallen tussenstanden wrange

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.484 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb