Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bedankt fans voor geweldige ambiance

30 januari 2012 13:25 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft op haar website de Feyenoord fans bedankt voor de geweldige ambiance, waarmee de fantastische zege op Ajax een prachtige omlijsting kreeg.

Het legioen bewees eens te meer uniek te zijn in Nederland, waar voetbalfeesten van deze omvang alleen in Rotterdam-Zuid gevierd worden. De achterban gaf zijn visitekaartje af en de club waardeert dit enorm. Dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen, waaronder het TIFO-team van de Feyenoord Supportersvereniging.

Het georganiseerde vuurwerk vooraf, de honderden vlaggen en tientallen spandoeken verspreid over het stadion, de sjaals in de twaalfde minuut, de niet aflatende verbale steun en natuurlijk het grandioze feest na afloop: indrukwekkend en om trots op te zijn.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

aflatende bijgedragen grandioze hieraan legioen nederland omlijsting omvang sjaals supportersvereniging tifo twaalfde visitekaartje vlaggen voetbalfeesten vuurwerk waardeert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.358 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda