Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti tegen Eriksen: 'Zie je wat er gebeurt als je me kwaad maakt?'

30 januari 2012 11:21

John Guidetti sprak na afloop van de klassieker tegenover Metro over zijn confrontatie met Christian Eriksen in het veld.

Bij een opstootje omdat Christian Eriksen te lang wachtte met het uitspelen van de bal na een charge op Jordy Clasie kreeg de Deen een beuk van Guyon Fernandez. In het vervolg kreeg Guidetti een duw van Eriksen. "Ik zei tegen Eriksen dat hij gelijk had, maar dat hij me niet moest duwen. Ik word dan kwaad."

Toen Guidetti in de slotfase zijn derde van de middag maakte en de 4-2-eindstand bepaalde, kon hij het niet laten om Eriksen te sarren. "Zie je wat er nu gebeurt als je me kwaad maakt?", riep Guidetti hem toe bij het teruglopen richting middenlijn.


Tags

eriksen guidetti beuk charge clasie confrontatie duw duwen fernandez guyon klassieker metro middag middenlijn opstootje sarren slotfase teruglopen uitspelen vervolg wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

anderlecht arnesen arrow azarkan berghuis burger chelsea dick dirkteur enkel fraser hanegem haps hsv janjanmaat jansen jol kermit kokcu larsson paok pass senesi sinistera snor socrates stam verdediging vvf zachtaardige