Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Guidetti is een fenomeen op zijn leeftijd

29 januari 2012 15:28

Ronald Koeman was na afloop voor de camera van Eredivisie Live vol lof over zijn Zweedse spits Guidetti. "Guidetti is een fenomeen op zijn leeftijd. Dat heb ik niet vaak gezien. Ook in de beleving en ziek geweest. Als je dan op deze wijze zo belangrijk bent voor het elftal... Ik had in mijn hoofd dat hij een uur, max 70 minuten kon spelen. Maar hij bleef maar met zijn duim omhoog staan. Ik heb hem maar laten staan, hij was balvast en gaf de tegenstander angst. Uiteindelijk heb ik hem de publiekswissel gegund, dat verdiende hij wel. Als hij erbij is, zijn anderen ook beter. En als je dan ook nog dit rendement heeft in dit soort wedstrijden. Dan ben je fantastisch bezig."




Tags

guidetti koeman balvast duim eredivisie publiekswissel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea fundament geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop oosting schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda