Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar: als ik niet beter ga spelen, houdt het uiteindelijk voor mij ook op

26 januari 2012 00:01

Ron Vlaar was in de nieuwe uitgave van Voetbal International openhartig over zijn huidige situatie. Op zijn prive-problemen welken hem parten speelde, wilde hij verder niet ingaan. 'Of je wilt of niet: zoiets heeft invloed. Dat ik daaruit ben gekomen, vind ik knap van mezelf, maar zoiets kun je niet alleen.' De verdediger liet weten blij te zijn met het vertrouwen dat hij kreeg bij Feyenoord en van de bondscoach.

Dat hij afgerekend wordt op zijn prestaties in het veld, is voor hem logisch. "Ik begrijp donders goed hoe het werkt. Als ik niet goed presteer, wordt dat gezegd en geschreven. Heb ik geen moeite mee. Ik gebruik die privesores dan echt niet als excuus, want ik wist zelf ook wel dat het beter moest. Wat heeft het voor zin je kop in het zand te steken? De wetten in de voetballerij zijn duidelijk: als mijn prestaties niet beter worden, houdt het uiteindelijk ook voor mij een keer op, ook al ben ik aanvoerder. Maar ik heb altijd vertrouwen gevoeld van de trainers. Zo veel krediet had ik wel opgebouwd.

Het hele interview met Ron Vlaar is te lezen in Voetbal International




Tags

vlaar ron donders excuus openhartig parten privesores welken wetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda