Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Huijgevoort: trots en teleurstelling

22 januari 2012 20:05 - Sport-Promotion.nl

Vlak voor het weekend kreeg Mats van Huigevoort te horen dat hij in de basis zou starten. "Dan krijg je wel even de kriebels in je buik", zo liet hij weten op de website van zijn zaakwaarnemer. "Maar ook een gevoel van trots, dat de trainer je deze kans biedt."

"Natuurlijk is het jammer als je eruit wordt gehaald, maar ik begreep het wel. We waren van 0-1 vlak voor rust op 2-1 achter gekomen. Dan heb je elf spelers nodig die de tweede helft uit kunnen spelen. Als verdediger loop je toch een extra risico met al geel op zak. Daar leer je dan weer van. Die kaart pakte ik te snel, ik was soms inderdaad iets te gretig. En doodzonde dat we hier geen punten hebben gehaald. We hebben best nog wel wat kansen gehad. Om je debuut te maken is prachtig, maar toch overheerst bij mij het teleurgestelde gevoel over de nederlaag. Bij iedereen trouwens."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

huijgevoort buik huigevoort kriebels mats overheerst teleurgestelde zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave