Teleurstellende 2-1 nederlaag in Venlo

22 januari 2012 16:46

Feyenoord heeft een teleurstellende nederlaag geleden in Venlo. Na PSV en Ajax kon ook Feyenoord er niet winnen. De Venloenaren wonnen met 2-1, een stand die al bij rust bereikt was.

Feyenoord startte goed en kwam snel op voorsprong via een doelpunt van Bruno Martins Indi. Hij scoorde uit een assist van zijn kompaan centraal in de verdediging Ron Vlaar. Feyenoord liet vervolgens VVV terug in de wedstrijd komen. Eerst was het Linssen die de gelijkmaker voor VVV maakte. Op slag van rust zorgde Vorstermans verrassend zelfs voor de 2-1. De verdediging was daarbij niet scherp genoeg.

Feyenoord moet in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. VVV deed echter niet voor de ploeg onder. De beste kans was er voor Anass Achahbar die over kopte. Aan de andere kant had VVV echter ook mogelijkheden om de wedstrijd definitief te beslissen. VVV hield de drie punten daarmee verrassend in eigen huis. Na een duel in 2012 is er van de hoop op een stuntje in de tweede seizoenhelft voor Feyenoord al weinig meer over.