Goede uitgangspositie voor Feyenoord

21 februari 2002 22:55

Feyenoord heeft zich in Glasgow een behoorlijke uitgangspositie gecreerd voor de return in Rotterdam over een week. In Glasgow speelde Feyenoord met 1-1 gelijk tegen de Rangers. De Japanner Shinji Ono was het goudhaantje voor Feyenoord met zijn goal in de 72ste minuut. Tien minuten had Feyenoord toen zelfs zicht op een fantastisch resultaat en stond het al met een been in de kwartfinale. Een penalty van Ferguson bracht de Rangers echter weer terug in de wedstrijd. Uiteindelijk was de 1-1 wel een bevredigend resultaat gezien het wedstrijdverloop. Al is een gelijkspel in de slotfase na op een overwinning gestaan te hebben natuurlijk enigszins zuur. In de return kan Feyenoord volstaan met een doelpuntloos gelijkspel om door te komen naar de kwartfinale.