Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blijft vasthouden aan claim van miljoen euro op Deense bond

21 januari 2012 13:17 - Sporten.dk

Een woordvoerder van Feyenoord laat tegenover het Deense B.T. weten dat Feyenoord blijft vasthouden aan de claim van een miljoen euro op de Deense voetbalbond vanwege nalatigheid bij de blessure van Jon Dahl Tomasson. Volgens de Deense bond is er lang niets meer vernomen van Feyenoord.

"We hebben geen enkele intentie om af te zien van verdere stappen. Deze zaak is te belangrijk en veel andere clubs steunen ons. We zullen de volgende stappen nemen, wanneer we daar klaar voor zijn. De volgende stappen zijn afhankelijk van wat er in de tussentijd gaat gebeuren," aldus Gido Vader.

De Deense bond weigert elk gesprek van Feyenoord over deze zaak. "We zijn er nog steeds van overtuigd dat er geen zaak is en dus willen we er ook niet over in gesprek," zo laat de directeur van de Deense bond weten. "Ik denk dat Feyenoord nu ook realiseert dat ze geen zaken hebben, maar dat ze dat niet openlijk toegeven. Als er echt een zaak was, dan hadden we nu wel van ze gehoord."

Feyenoord tekende voorafgaand aan het WK een contract, volgens welke de club de speler tegen een vergoeding afstaat. Volgens het contract ziet Feyenoord af van claims bij eventuele blessures. Feyenoord is echter van mening dat bij zware nalatigheid dit niet op gaat, omdat het dan in strijd met de wet zou zijn.

Meer op Sporten.dk




Tags

claim nalatigheid afstaat claims dahl gido jon tomasson tussentijd vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.512 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment