Transparent
Inloggen
Sluiten

Jongste reservebank ooit: 4 A-junioren en een B-junior mee naar Venlo

21 januari 2012 08:22

Ronald Koeman reist naar VVV-Venlo af met de jongste reservebank ooit bij Feyenoord. Hij heeft maar liefst vier A-junioren en een B-junior geselecteerd voor het eerste competitieduel na de winterstop. Van de zes talenten die meegingen naar Marbella, ontbreekt alleen Elvis Manu in de wedstrijdselectie.

Tony Vilhena, pas deze maand zeventien jaar geworden en officieel nog B-junior, zit voor het eerst officieel op de bank. Ook Steenvorden en Achahbar zullen op de bank plaatsnemen. Mats van Huijgevoort of Terence Kongolo zal zelfs in de basis staan. Koeman wil vandaag pas de knoop doorhakken voor de invulling van de linksbackpositie. "Het blijkt een goede keuze te zijn geweest om de talenten mee te nemen voor een trainingskamp in Spanje", zegt de oefenmeester in De Telegraaf. "We hebben prima dingen gezien en dat zij er nu bij zitten heeft niet alleen met blessures van anderen te maken. Sommigen hebben ook plaats gemaakt."

Daarmee geeft de coach aan dat hij van plan is hard door te selecteren in de selectie van Feyenoord. Als die ontwikkeling zich doorzet, moet een handvol spelers vrezen voor de toekomst.




Tags

junioren reservebank koeman achahbar doorhakken doorzet elvis handvol huijgevoort kongolo marbella mats meegingen oefenmeester steenvorden telegraaf terence tony trainingskamp vilhena vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris