Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel start gesprekken met Van Bronckhorst en Lodewijks

18 januari 2012 06:41 - Telegraaf.nl

Martin van Geel start op korte termijn de gesprekken met Giovanni van Bronckhorst en Patrick Lodewijks om hun contracten te verlengen. "Toen we afgelopen zomer met Ronald over zijn eerste contract spraken, hadden we het over deze staf. De club Feyenoord had Van Gastel doorgeschoven, we hadden Van Bronckhorst fulltimer gemaakt en we voerden nog een aantal gesprekken met Patrick Lodewijks. We vinden het schitterend dat deze mensen en Ronald naar elkaar zijn toegegroeid en een sterke klik hebben. Daarom heeft Ronald ook aangeven dat hij heel tevreden is over de samenwerking en met deze jongens verder wil. Feyenoord wil dat ook. Dus gaan we nu de gesprekken met Van Bronckhorst en Lodewijks opstarten."

Met Jean-Paul van Gastel hoeft Feyenoord geen nieuwe contractbesprekingen te voeren. Zijn overeenkomst was voor twee seizoenen en dus loopt zijn contract na dit seizoen automatisch door tot 2013.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bronckhorst lodewijks gastel contractbesprekingen fulltimer opstarten toegegroeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda