Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en Koeman akkoord over contractverlenging

17 januari 2012 09:19

Feyenoord heeft zojuist bekendgemaakt een akkoord bereikt te hebben met Ronald Koeman over verlenging van diens contract tot 2013. De spelers kregen vanmorgen dit nieuws als eerste te horen.

"Het was geen ABC-tje," aldus Van Geel op de officiële website. "We hebben niet voor niets meerdere lange gesprekken nodig gehad. Daarbij ging het ook over geld ja... Dat lijkt me logisch. Over bedragen praten wij nooit, maar er is sprake van een behoorlijke opwaardering ten opzichte van Ronalds huidige overeenkomst. We zijn als club ver gegaan om deze toptrainer te houden, maar zijn absoluut binnen onze financiële grenzen gebleven. Hier is sprake van een deal waar iedereen content mee mag zijn."

Koeman zelf is ook blij met verlenging van zijn lopende, eenjarige contract. "Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Feyenoord en ben blij dat we er uit zijn gekomen. Te meer daar we allemaal ook volop mogelijkheden zien om te groeien met deze talentvolle groep."

MeeR: Feyenoord.nl




Tags

koeman verlenging eenjarige ronalds tje toptrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb