Transparent
Inloggen
Sluiten

B-junior Tonny Vilhena mogelijk bij selectie voor duel tegen VVV

16 januari 2012 07:00

Volgens De Telegraaf zit B-junior Tonny Emilio Trindade de Vilhena, die als voetballer Tonny Vilhena wil heten, mogelijk bij de wedstrijdselectie voor het duel tegen VVV. "Of ik ooit eerder een B-junior heb opgesteld? Ik geloof het niet. Maar op dit moment is de spoeling dun op het middenveld en Vilhena is ook nog eens een linkspoot. Die kunnen we wel gebruiken."

Ronald Koeman bevestigde dat hij Vilhena met de andere talenten morgen, als in Nederland de voorbereiding begint op het duel met VVV, bij zijn selectie houdt. "Ik ga hier in Spanje nog gesprekken aan met de jonge jongens en dan horen ze stuk voor stuk wat de plannen zijn. Ik heb dat vaker gedaan bij vorige clubs. Wat ik zie is dat ze super zijn opgenomen in de groep. Ze hebben geleerd hoe wij werken en hoe het er op het hoogste niveau aan toegaat."




Tags

vilhena vvv emilio heten koeman linkspoot nederland spoeling telegraaf toegaat trindade

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot stuivenberg twente wieffer