Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk hoopt Ibrox te trotseren

20 februari 2002 23:48

Verslaggever: RvN

De 'fantastische ambiance' van Ibrox zal morgen een van Feyenoord's moeilijkste tegenstanders zijn, aldus Van Marwijk vanavond op de persconferentie van Feyenoord. De coach van de Rotterdammers liet weten te hopen op zijn routiniers en met name de ervaring van Van Hooijdonk in Schotland om morgen overeind te blijven. 'We zijn al heel ver als we die fantastische ambiance van Glasgow Rangers kunnen trotseren' aldus Van Marwijk. De slechte prestaties van de Rangers in de competitie zegt volgens Van Marwijk niets voor de komende strijd tussen de Rangers en Feyenoord.

Over de opstelling van morgen wilde hij zich nog niet uitlaten. Duidelijk is wel dat Ono, Kalou en Leonardo vechten voor een positie op het middenveld, eventueel twee als Van Marwijk alsnog Van Wonderen naar het centrum van de verdediging haalt.

Meer op




Tags

marwijk ibrox rangers trotseren glasgow hooijdonk kalou leonardo ono routiniers schotland wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda