Transparent
Inloggen
Sluiten

Lancering april: 'Feyenoord 2002: Reconstructie van een gouden jaar'

15 januari 2012 11:50 - De Boekenmakers

In april komt er weer een prachtig boek over Feyenoord uit. Het betreft het boek 'Feyenoord 2002 - Reconstructie van een gouden jaar'. In het boek zullen onder andere Bert van Marwijk, Paul Bosvelt en Wouter Bos uitgebreid aan het woord komen over het gouden jaar van Feyenoord.

Jeroen van den Berg, sportjournalist uit Amsterdam, maar sinds 1970 Feyenoord fan, schetst in dit boek de weg die Feyenoord aflegde naar de winst van de UEFA Cup tegen het licht van de actualiteit van dat moment. De moord op Pim Fortuyn wierp een schaduw over de zegetocht van Feyenoord in Europa: de finale in Rotterdam werd hierdoor in een macaber decor gespeeld en de huldiging op de Coolsingel bleef uit.

Meer op De Boekenmakers




Tags

boek lancering actualiteit aflegde berg bos bosvelt coolsingel decor fortuyn huldiging macaber marwijk moord schaduw schetst sportjournalist uefa wierp zegetocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda