Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord speelt 3-3 tegen FC Basel

14 januari 2012 13:36

Feyenoord heeft in een hele vermakelijke wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld tegen Champions League deelnemer FC Basel. Bij rust was de stand 3-1 voor de Zwitsers. Guidetti scoorde tweemaal, Schaken zorgde voor het andere doelpunt.

Er waren zo'n 300 Feyenoord fans in Marbella. Via een stream van Marbella Football Centre was het duel via internet te volgen. De stream trok op het hoogtepunt zo'n 7000 fans. Via de stream waren forse uitspraken van Koeman te horen tijdens de wedstrijd.

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd. Guidetti trof met een boogbal over de keeper eerst de lat. Vervolgens kon hij de 0-1 wel binnenwerken. De 0-2 van Schaken werd afgekeurd vanwege buitenspel, verder een grote kans voor Mokotjo.

Na de 0-1 van Guidetti werd FC Basel sterker en liep het uit naar 3-1. De Zwitserse club was zeer effectief en maakte gebruik van weifelend optredend van de defensie van Feyenoord. Nelom viel geblesseerd uit. Kongolo was zijn vervanger.

In de tweede helft werd er veel gewisseld. Feyenoord kwam weer terug in de wedstrijd. Het was Ruben Schaken die een schot ietwat gelukkig via de tegenstander in de goal zag verdwijnen. Vervolgens was het opnieuw Guidetti die van zich liet horen en de 3-3 maakte.

In de slotfase waren er open kansen voor beide ploegen en werd het houtwerk aan beide kanten nog getest. Het zou echter bij de 3-3 blijven.

Scoreverloop:
1-0 John Guidetti '17
1-1 Jacques Zoua '23
1-2 Scott Chipperfield '33
1-3 Jacques Zoua '45
2-3 Ruben Schaken '52
3-3 John Guidetti '65

Opstelling: Mulder (70' Lamprou), Leerdam, Vlaar (46' Steenvoorden), Martins Indi, Nelom (44' Kongolo), Bakkal, Clasie (55' Swerts), Mokotjo (70' Trindade de Vilhena), Schaken (83' Manu), Guidetti (70' Achahbar), Cabral (46' G. Fernandez).

Geel: Nelom, Steenvoorden, Martins Indi, Kongolo

Na de wedstrijd gingen de spelers met de meegereisde fans op de foto.



Stream: kijk hieronder
Radio: Radio Rijnmond
Twitter: @fnetwerk

Marbella Football Centre heeft inmiddels de stream van FC Basel - Feyenoord bekendgemaakt. Feyenoord.nl meldt ook met een stream te komen We gaan ervan uit dat het om dezelfde stream gaat.



Indien de stream niet werkt, adviseren we Radio Rijnmond te luisteren. Op deze pagina en op @fnetwerk via twitter houden we je op de hoogte.

Praat mee over de wedstrijd in de reacties hieronder.




Tags

guidetti basel schaken kongolo marbella nelom centre fnetwerk indi jacques martins mokotjo rijnmond ruben steenvoorden zoua achahbar bakkal binnenwerken boogbal cabral chipperfield clasie effectief fernandez foto houtwerk koeman lamprou leerdam mulder optredend scoreverloop scott swerts trindade vermakelijke vilhena vlaar weifelend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.407 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda