Transparent
Inloggen
Sluiten

Weinig problemen voor de Rangers

19 februari 2002 13:46

Verslaggever: RvN

3 dagen voor de wedstrijd Rangers - Fyenoord lijken de personele problemen voor McLeish zich op te lossen. Ronald de Boer werd gisteren behandelt en herstelt voorspoedig van zijn blessure. Zoals het er nu uitziet is die er donderdag absoluut bij. Ook Neil McCann en Stephen Hughes die afgelopen ontbraken keerden terug in de selectie. De Duitser Nerlinger zal in ieder geval niet op tijd fit zijn.

Rangers coach McLeish liet weten goede kansen te zien de volgende ronde te behalen. Zondag was hij aanwezig in Arnhem voor het duel Vitesse - Feyenoord. Dat was de eerste keer dat hij Feyenoord persoonlijk aan het werk zag, al zag zijn technische staf Feyenoord al een aantal keer. Volgens hem zal het belangrijk zijn voor Feyenoord dat Tomasson terugkeert in het elftal omdat die zelfvertrouwen geeft aan het team.

Meer op




Tags

rangers mcleish arnhem boer fyenoord hughes keerden mccann neil nerlinger stephen tomasson vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda