Transparent
Inloggen
Sluiten

Manu: deze week bewijzen als vervanger van Biseswar

12 januari 2012 21:21 - Feyenoord.nl

Op de officiële website laat Elvis Manu weten dat het trainingskamp met het eerste elftal niet zomaar een leuk tripje voor hem is. "In de winterstop zou ik eigenlijk naar Excelsior gaan, maar door het vertrek van Diego Biseswar is er in de voorhoede een plaatsje vrijgekomen. Ik heb deze week in Marbella de kans te laten zien dat die plek voor mij is. Ik ben hier in Spanje om mezelf te bewijzen, het is duidelijk geen vakantie. We zullen na het trainingskamp zien of het mij is gelukt me vast in de eerste selectie te spelen."

"De trainer heeft bij de start van het trainingskamp gezegd dat hij met een vast elftal gaat werken. Maar ja, een vast elftal heeft ook invallers nodig. Ik ben hier om te laten zien wat ik waard ben, maar in mijn achterhoofd houd ik wel rekening mee dat er een plek te verdienen is. Alleen, ik staar me daar niet blind op."

Lees het gehele interview met Manu: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

biseswar trainingskamp achterhoofd blind diego elvis excelsior marbella plaatsje staar tripje voorhoede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.677 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer beelen belastinggeld bjarne bosz debatten gimenez hancko hansen heerenveen hwang jong juve kamerleden kiezers kraaij leverkusen middenveldert midtjylland nederland perisic persie priske pvv slot trauner wilders yoda ziggo