Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruma: Feyenoord? Wie weet aan einde van mijn loopbaan

12 januari 2012 19:19

Supporters van Feyenoord hoeven voorlopig niet te rekenen op een terugkeer van Jeffrey Bruma. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, maar verkaste naar Chelsea nog voordat hij ook maar één wedstrijd in het eerste elftal gespeeld had. Ook de komende jaren zal dat niet gebeuren, zegt hij.

"Een terugkeer zal nu niet gaan", zegt Bruma, die nu voor Hamburger SV uitkomt, tegen RTV Rijnmond. "Ik heb andere carrièreplannen. Maar wie weet, aan het einde van mijn loopbaan en ik voel mij nog goed? Als de kans er is en de interesse is er..."

Bruma volgt zijn oude club nog wel op de voet en is enthousiast over de ingezette koers. "Ze draaien vrij goed in de competitie met vrij goed voetbal voor een jonge ploeg. Dat is goed om te zien", aldus de pas 20-jarige centrale verdediger.

Beluister het interview van Bruma bij RTV Rijnmond




Tags

bruma rijnmond beluister carriereplannen chelsea hamburger ingezette jeffrey koers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave