Transparent
Inloggen
Sluiten

Condoleance register voor 23-jarige Feyenoorder in hart en nieren

11 januari 2012 23:45

Zondag is een Feyenoorder in hart en nieren, Michèl Kraay, zeer plotseling uit het leven weggerukt. De frequente bezoeker van Feyenoord Netwerk werd op 28 december met klachten als gevolg van een onbekende bacterie opgenomen in het ziekenhuis. Na diverse onderzoeken bleek men helemaal niets te kunnen vinden. Vervolgens begonnen alle lichaamsfuncties uit te vallen en is hij in no-time in een coma geraakt. Zondag 8 januari bleek dat er geen enkele kans op herstel meer aanwezig was en is uiteindelijk besloten de kunstmatige beademing stop te zetten.

Michèl was een zeer fanatieke Feyenoord-supporter en was een aantal jaar elke wedstrijd te vinden in de Kuip. Eerst in Vak Z, vervolgens in J en de laatste tijd in U. Sinds kort was hij ook gestart met het bezoeken van uitwedstrijden. Hij was continue met Feyenoord bezig en was ook dagelijks op jullie site te vinden. Tot op het laatste moment heeft hij in het ziekenhuis trots in zijn Feyenoordshirt rondgelopen en op de intensive care lag hij hoe toepasselijk ook in bed nr. 12..

Wij weten zeker dat hij het een hele grote eer zou vinden als jullie het condoleance-register zouden willen tekenen als eerbetoon aan deze diehard Feyenoorder, die slechts 23 jaar oud mocht worden.




Tags

condoleance nieren register michel bacterie beademing care coma continue diehard eer eerbetoon fanatieke feyenoordshirt frequente intensive kraay kuip kunstmatige lichaamsfuncties onbekende rondgelopen time toepasselijk weggerukt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.471 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave