Transparent
Inloggen
Sluiten

Manu bekroont debuut met eerste Feyenoord doelpunt van 2012

7 januari 2012 17:07

Elvis Manu stond in de basis in de oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels en maakte daarmee zijn onofficiële debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Manu zat dit seizoen bij officiële wedstrijden al diverse malen op de bank, maar had nog geen speelminuten gekregen van Ronald Koeman. Hij bekroonde zijn debuut met het eerste doelpunt van Feyenoord in 2012. In de 28ste minuut zorgde hij voor de 1-1 tegen IJsselmeervogels.

Manu was voorbestemd om verhuurd te worden aan Excelsior, maar Koeman besloot hem in ieder geval eerst mee te nemen naar Marbella om hem daar zelf aan het werk te zien.

Ook Van Huijgevoort, Trindade De Vilhena, Kongolo en Steenvorden maakten hun debuut in het eerste elftal.




Tags

bekroont ijsselmeervogels koeman bekroonde elvis excelsior huijgevoort kongolo malen marbella onofficiele steenvorden trindade vilhena voorbestemd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda