Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vormer kan opvolger van Van Bommel worden bij Oranje'

4 januari 2012 13:18 - OnsOranje.nl

Analist Jan van Halst liet tegenover de NOS weten heel benieuwd te zijn naar de ontwikkeling van Ruud Vormer. "Ik ben erg benieuwd naar zijn capaciteiten als hij in een hoger spelende ploeg gaat voetballen. Het is zo’n speler die beter wordt als hij met betere spelers gaat spelen. Voor de buitenwereld speelt hij vrij anoniem, maar intussen is hij heel functioneel voor Roda JC. Hij houdt in zijn eentje de ploeg bij elkaar."

"Mark Van Bommel is op zijn retour en Vormer speelt hoe Van Bommel vroeger speelde. Ik denk dat hij wel een speler is die op de lijst van spelers staat die nog mogen hopen op een uitverkiezing. Dit is typisch zo’n speler waar de technische staf van Oranje wel gecharmeerd van is."

Meer op OnsOranje.nl




Tags

bommel vormer oranje capaciteiten functioneel halst nos retour roda uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda