Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel vindt Koeman enige optie voor volgend seizoen

4 januari 2012 05:20

In het Algemeen Dagblad laat Martin van Geel weten dat het vrijkomen van Co Adriaanse geen enkel gevolg heeft voor de gesprekken met Ronald Koeman over contractverlenging. Van Geel is erg goed bevriend met Adriaanse en zijn naam zingt dan ook al een jaar rond in Rotterdam. Volgens Van Geel zet hij volledig in op contractverlenging van Koeman en is Koeman zijn enige optie. "De gesprekken moeten nog beginnen. Maar het is duidelijk dat beide partijen die wel met het idee ingaan om langer met elkaar door te gaan. Dat Co is ontslagen vind ik ontzettend triest, maar ik praat niet over andere clubs. Wij zijn tevreden over Ronald Koeman en de trainer voelt zich thuis bij de club. We gaan proberen daar met elkaar uit te komen."




Tags

koeman adriaanse bevriend zingt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment