Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: we gaan goede toekomst tegemoet

1 januari 2012 11:43 - RTV Rijnmond

In een uitgebreid interview met Radio Rijnmond blikte Eric Gudde terug op een roerig jaar en keek hij vooruit naar 2012. De algemeen directeur liet weten content te zijn met de huidige financiële situatie van de club. Uiteraard moeten er nog stappen worden gemaakt, maar dat Feyenoord per april 2012 van categorie één naar twee gaat stemt voor tevredenheid bij Gudde.

"Uiteraard blijven we ook dan een scherp bewind voeren wat betreft de financiën, dus grote transfers zijn niet aan de orde," aldus Gudde. Dat neemt niet weg dat Feyenoord zich helemaal niet op de transfermarkt gaat roeren. "Mochten er spelers weg gaan voor goede bedragen kunnen we wat investeren."

Feyenoord gaat het jaar 2012 in als de nummer vijf van de eredivisie. "Vergeleken met vorig seizoen is dat verbazingwekkend goed. De technische staff en de spelersgroep hebben grote stappen gemaakt het laatste half jaar." Gudde gaat het komende jaar dan ook zeer positief in. "Als we de financiële en sportieve lijn kunnen doortrekken hebben gaan we een goede toekomst tegemoet."

Beluister het gehele interview: Gudde op RTV Rijnmond

Meer op RTV Rijnmond




Tags

gudde rijnmond beluister bewind eredivisie roeren roerig staff verbazingwekkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.668 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot binh bong cai cuoc dang fcb hap hay hoi kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk mot nap nha nhung plasterk rut sahin steijn tai thu thuong tin uoc viet willykment