Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: komst Koeman heeft perfect uitgepakt

30 december 2011 15:36 - Feyenoord.nl

Martin van Geel blikte op de officiële website van Feyenoord terug op een hectisch half jaar. "Mijn dienstverband bij Feyenoord begon hectisch met binnen een paar weken de explosie in Ermelo. Wat daar is gebeurd heeft me totaal verrast, maar gelukkig hebben we snel een nieuwe technische staf met ervaring en autoriteit weten te formeren. We hadden de hoop en de verwachting dat het eerste elftal daardoor beter zou renderen."

"Uiteindelijk is het nog beter gegaan dan verwacht. Het is knap hoe snel het team en de spelers individueel zich de afgelopen maanden prima hebben ontwikkeld. Het elftal moest stabieler worden, overtuigd van eigen kunnen zijn. Ronald Koeman heeft dat met zijn staf weten te realiseren. Daar verdienen ze de complimenten voor."

"Topvoetbal is niet vrijblijvend. We moeten ambitieus zijn, het hoogste nastreven. Ronald Koeman weet die overtuiging over te brengen. Hij is daar de belangrijkste man in. Nu de eerste seizoenshelft erop zit, mogen we concluderen dat zijn komst perfect heeft uitgepakt. We hebben hoogte- en dieptepunten gekend, maar als je alle resultaten onder elkaar zet, dan mogen we voor dit moment tevreden zijn."

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman hectisch dienstverband dieptepunten ermelo explosie formeren nastreven renderen vrijblijvend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer