Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht niet akkoord met verplaatsen Feyenoord - Utrecht naar zaterdag

29 december 2011 16:37 - FCUtrecht.nl

FC Utrecht gaat niet akkoord met het besluit van de KNVB om twee competitiewedstrijden van de club te verplaatsen van zondagmiddag naar de zaterdagavond. Het gaat om de wedstrijd van zondag 11 maart uit tegen Feyenoord en de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, die voor zondag 18 maart op het programma stond.

“We accepteren dit niet en gaan protest indienen bij de KNVB”, zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht op de officiële website van die club. “Zeker thuis willen onze supporters FC Utrecht op zondagmiddag 14.30 uur zien voetballen. Deze duidelijke voorkeur is ook uit onderzoek gebleken”, aldus Van Schaik. “We hebben eigenlijk voor dit seizoen al te veel concessies gedaan om van dat vaste tijdstip af te wijken en gaan er dan ook alles aan doen om deze wedstrijden, met name de thuiswedstrijd tegen Groningen, te laten plaatsvinden op de zondagen dat ze stonden gepland.”

“We zijn hierin in het geheel niet gekend en zijn dus totaal verrast. Ik ben dan wel betrekkelijk nieuw in de overlegwereld van het betaalde voetbal, maar het is toch uiterst merkwaardig, dat zonder enige ruggespraak een wedstrijd van ónze club in ons eigen stadion zomaar even wordt verzet”, vraagt de algemeen directeur zich verbaasd af. “Op deze manier kunnen we toch geen professioneel voetbalbedrijf runnen?”

Meer op FCUtrecht.nl




Tags

utrecht groningen knvb schaik overlegwereld protest ruggespraak runnen verzet wijken wilco zondagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda