Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alleen als derde club hem koopt, vertrekt Guidetti komende winter'

29 december 2011 16:00

De zaakwaarnemer van John Guidetti liet tegenover het Zweedse Fodbollskanalen weten dat Feyenoord en Manchester City afgelopen week beiden ervoor hebben gekozen om de huurovereenkomst tot komende zomer door te laten lopen. Beide partijen konden er halverwege van af zien, maar gaven aan tevreden te zijn. Volgens de zaakwaarnemer kan alleen een goed bod van een derde partij, welke ook interessant is voor Guidetti, er nog voor zorgen dat de spits deze winter vertrekt.

'John heeft het erg naar zijn zin bij Feyenoord en komende zomer staat het Europees Kampioenschap voor de deur waar hij met Zweden aanwezig hoopt te zijn.' Bij Feyenoord is hij zeker van de speeltijd die nodig is om in de picture te komen voor het Zweedse nationale elftal. Daardoor verwacht de zaakwaarnemer dat Guidetti tot de zomer in Rotterdam zal blijven. Het zou een hele speciale club moeten zijn om Guidetti weg te halen. 'Als er een mooie club komt, waar hij heel graag naar toe wil, gebeurt er wellicht nog iets. Dat weet je nooit.' Volgens de zaakwaarnemer is er vanuit Duitsland, Engeland, Spanje en Italië interesse getoond.

De uitlatingen van de zaakwaarnemer lijken te verklaren waarom Feyenoord na het gesprek met Manchester City niet duidelijk aangaf dat Guidetti zeker tot het einde van het seizoen zou blijven.




Tags

guidetti duitsland engeland fodbollskanalen picture zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena gimenez gio kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer