Transparent
Inloggen
Sluiten

Onno Jacobs vertrokken bij Feyenoord

27 december 2011 20:54 - Gido Vader

Onno Jacobs heeft afscheid genomen bij Feyenoord. De financieel directeur liet halverwege het jaar al weten te vertrekken. Op verzoek van Feyenoord bleef hij tot eind 2011 aan de club verbonden om de financiele herstructurering af te ronden. Een deel van het takenpakket is overgedragen aan algemeen directeur Eric Gudde. Het andere deel wordt op zich genomen door een controller.

"Ik heb zelf de indruk dat ik niet meer optimaal kan functioneren bij de club, omdat ik reeds enige tijd het gevoel heb dat ik de ontwikkeling van de club mogelijk blokkeer. Er zijn mij signalen ter ore gekomen dat investeringen in Feyenoord uitblijven als gevolg van mijn aanwezigheid. Een aantal mensen ziet mij echter ook als de personificatie van het verleden, waarschijnlijk omdat ik de enige overgebleven directeur ben uit het tijdperk waarin de destijds bejubelde, maar inmiddels veelvuldig bekritiseerde, beslissing is genomen om dure spelers aan te trekken in de verwachting daarmee als club weer op korte termijn sportief succesvol te kunnen worden. Door nu plaats te maken hoop en reken ik er op dat elke blokkade om in Feyenoord te investeren weggenomen is en er een streep onder het verleden kan worden gezet", aldus Jacobs in juni over zijn aangekondigde vertrek.

Meer op Gido Vader




Tags

jacobs onno aanwezigheid bejubelde bekritiseerde blokkade blokkeer controller gudde herstructurering ore personificatie takenpakket tijdperk weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda