Transparent
Inloggen
Sluiten

'Teleurstellend gesprek met Beenhakker gaf doorslag voor vertrek Rekik'

27 december 2011 08:07

De Telegraaf komt vandaag met een twee pagina's vullend artikel over de ontwikkeling van Karim Rekik bij Manchester City. Hij werd op zijn zestiende al aanvoerder van het tweede, traint vaak mee met het eerste en maakte daarin al zijn debuut.

Zijn vader claimt dat een teleurstellend gesprek met Leo Beenhakker de doorslag gaf om te vertrekken bij Feyenoord, onder andere Real Madrid wezen ze af. "Bij het eerste gesprek met Manchester City zaten we tegenover een delegatie van negen man, die alles van Karim wisten. Zijn sterke punten, zijn zwakke punten. Hadden we nog nooit zo gezien."

"Het ging Karim niet om geld bij Feyenoord. Hij ging vorig seizoen met grote verwachtingen de kamer van meneer Beenhakker binnen. Hij hoopte dat er een route voor hem werd uitgestippeld naar het eerste elftal. Hij wilde weten wanneer hij zou gaan meetrainen met het eerste. Hij kreeg alleen een papier voor zijn neus dat hij kon tekenen. Jammer, echt waar, want Karim had het geweldig naar zijn zin bij Feyenoord, de club waar hij vanaf zijn zesde jaar opgroeide."




Tags

beenhakker karim rekik delegatie leo madrid meneer opgroeide route telegraaf vullend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda