Transparent
Inloggen
Sluiten

Gyan werkt nu noodgedwongen in de haven

24 december 2011 11:49

Christian Gyan, een van de lievelingen van het Feyenoord publiek, werkt tegenwoordig noodgedwongen in de Rotterdamse haven. "Ik ben slachtoffer van mijn eigen goedheid", bekent Gyan in Feyenoord Magazine. Hij hielp altijd heel veel Ghanezen. "Mijn leven is kapot door de financiële problemen. Ik heb fouten met mijn geld gemaakt. Als mijn salaris binnenkomt, dan gaat het geld direct alle kanten op. Afbetalen, incassobureaus. Het is elke keer afwachten wat er over blijft voor op tafel. Dat doet pijn."

Gyan stond elf jaar onder contract bij Feyenoord. Toch lukte het hem dus niet om genoeg over te houden om na zijn loopbaan van rond te kunnen komen. Hij kan desondanks leven met zijn huidige baan. "Waarom zou dit geen werk voor mij zijn? Niemand is te groot voor de haven. Waarom zou ik dat wel zijn? Omdat ik profvoetballer was? Wat is dat dan, profvoetballer zijn? Dat is ook maar gewoon een baan."

Via Feyenoord kreeg hij de baan binnen een bedrijf dat investeert in Feyenoord, kreeg hij hulp bij bemiddeling over zijn huurproblemen en werkt hij sinds kort ook voor Feyenoord Soccer Schools.




Tags

gyan haven baan noodgedwongen profvoetballer afbetalen bekent bemiddeling binnenkomt ghanezen goedheid huurproblemen incassobureaus investeert lievelingen magazine schools slachtoffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda