Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord op uitwedstrijd tegen Vitesse

15 februari 2002 22:24

Verslaggever: RvN

Zondag staat om 13.00 uur de competitiewedstrijd in het Gelredome op het programma. De wedstrijd is live op tv via Canal+, maar zal uiteraard ook te volgen zijn samen met andere supporters in onze chatbox. Feyenoord heeft nog nooit gewonnen in het Gelredome en kan dus een zeer lastige wedstrijd tegemoet zien tegen Vitesse.

Eerder meldden we al de personele problemen van Vitesse, maar ook Van Marwijk kampt met enige afwezigen. Zoals bekend is Tomasson geschorst vanwege zijn vierde gele kaart in de vorige wedstrijd. Daarnaast zijn Van Haaren, Collen, Loovens, De Haan en Van Gobbel nog steeds geblesseerd. Sprockel voegde zich op vrijdag weer bij de selectie, maar het is nog maar de vraag of Van marwijk hem direct wil opnemen in de wedstrijdselectie voor Vitesse.

Gyan zal normaal gesproken net als afgelopen weekend een plaats in de basis krijgen in het centrum van de verdediging naast international Patrick Paauwe. Van Wonderen kan daardoor op het middenveld in de tandem met Paul Bosvelt blijven.

Aanvallend lijkt de kersverse Poolse international Smolarek te gaan profiteren van de schorsing van Tomasson. De Japanner Ono zal naar alle waarschijnlijkheid de plaats van schaduwspits in gaan nemen achter Van Hooijdonk. Verschillende kenners verwachten dat Ono juist op die positie tot zijn beste recht komt. Smolarek kan dan als hangende linksbuiten gaan spelen.

Enige echte keuzemogelijkheid die Van Marwijk heeft is de keuze tussen Elmander en Kalou op de rechterflank. De speler uit Ivoorkust liet in de oefenwedstrijd tegen de beloften op donderdag zien weer scherp te zijn na zijn avontuur in Afrika. Hij zal het de kersverse international van Zweden behoorlijk moeilijk gaan maken in de komende weken.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Zoetebier, Emerton, Gyan, Paauwe, Rzasa, Elmander (Kalou), Bosvelt, Van Wonderen, Smolarek, Ono, Van Hooijdonk.

Meer op




Tags

vitesse marwijk ono smolarek bosvelt elmander gelredome gyan hooijdonk kalou kersverse paauwe tomasson voorbeschouwing wonderen afrika canal chatbox collen emerton gobbel haan haaren hangende ivoorkust kenners keuzemogelijkheid linksbuiten loovens meldden rechterflank rzasa schaduwspits sprockel tandem voegde waarschijnlijkheid zoetebier zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda