Transparent
Inloggen
Sluiten

'Spelers komen weer graag naar Feyenoord'

23 december 2011 06:57

Ronald Koeman liet in de nieuwe uitgave van Voetbal International weten te hopen dat Feyenoord dit elftal bij elkaar kan houden. "Maar ik besef dat het moeilijk zal worden. Als Guidetti zich zo blijft manifesteren, weet ik niet of hij volgend seizoen nog bij ons speelt. Je moet wel reëel blijven, maar ik hoop echt dat deze groep bij elkaar blijft," vertelt de coach.

Technisch directeur Martin van Geel zegt te hopen Guidetti langer te binden. Maar hij is niet alleen bezig met de Zweed. "Ook over Bakkal zijn we zeer te spreken en daarom zullen we met hem gaan praten, zoals we dat met meer spelers doen. Een aantal heeft aangegeven graag te blijven, terwijl sommigen de aanbieding van Feyenoord hebben laten passeren. Daardoor weten we wat ons te doen staat en welke posities we kunnen gaan invullen."

Mocht Feyenoord de transfermarkt op gaan, staat de club er goed voor. "Je merkt dat spelers weer graag naar Feyenoord komen, maar het is belangrijk dat we nu niet rustig achterover gaan leunen. Er is hier nog genoeg werk aan de winkel"."




Tags

guidetti achterover bakkal koeman leunen manifesteren passeren winkel zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer