Transparent
Inloggen
Sluiten

Beslissing Man City over Guidetti pas aan einde van seizoen

21 december 2011 23:04 - Feyenoord.nl

John Guidetti lijkt de tweede seizoenshelft bij Feyenoord te blijven. Of Feyenoord Guidetti langer kan behouden, zal nog tot het einde van het seizoen onzeker blijven.
"Het zou best kunnen dat Manchester City het verblijf van John bij Feyenoord ook na dit seizoen wil continueren", zei Van Geel. "Maar het is nu nog veel te vroeg om daar duidelijkheid over te krijgen. Die beslissing wordt in Manchester op zijn vroegst pas tegen het einde van het huidige seizoen genomen. Dit had ik ook niet anders verwacht. Zoals gezegd zijn wij vooral naar Manchester afgereisd om de relatie te versterken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

guidetti continueren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda