Transparent
Inloggen
Sluiten

Janmaat: Feyenoord is een mooie club

21 december 2011 16:15

De 22-jarige Darryl Janmaat staat volgens diverse media in de belangstelling van Feyenoord. Het contract van de rechtsback bij Heerenveen loopt komende zomer af. "Ik hoor de geruchten ook," aldus Janmaat in de nieuwe uitgave van Voetbal International. Maar ik heb nog niets gehoord. Wel vind ik Feyenoord nog steeds een mooie club, zeker nu ze het tegenwoordig weer goed doen. Ik heb er al gespeeld, dus dat maakt het ook wel speciaal. Maar zo lang ik niets hoor, concentreer ik me helemaal op Heerenveen."

Martin van Geel wilde de belangstelling niet bevestigen, maar erkende wel zich te oriënteren op de transfervrije rechtsbacks. Dani Fernandez en Swerts hebben echter nog steeds de mogelijkheid om in de tweede seizoenshelft een nieuw contract a te dwingen.




Tags

janmaat heerenveen concentreer darryl erkende fernandez rechtsbacks swerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki