Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Huijgevoort tekent contract tot 2014

20 december 2011 10:04 - Sport-promotion.nl

Mats van Huijgevoort heeft een akkoord bereikt met Feyenoord over het openebreken en verlengen van zijn komende zomer aflopende contract. De jeugdinternational blijft nu tot medio 2014 aan de Rotterdamse club verbonden.

Na het bereikte akkoord kreeg de Tilburger te horen dat hij 'zeer waarschijnlijk' deel zal uitmaken van de A-selectie, die tijdens de winterstop op trainingskamp gaat naar het Spaanse Marbella. "Het is dus dubbel feest voor me. Ik moet nog een slag om de arm houden wat het trainingskamp betreft, omdat de trainer daarin het laatste woord heeft. Maar de kans is serieus aanwezig dat ik mee kan met het eerste. Als dat echt zou gebeuren, spring ik een gat in de lucht. Ik train nu al een keer in de week mee met de A-selectie, maar om dat een hele week te kunnen doen zou fantastisch zijn. Daar word je alleen maar sterker van. Een prachtige ervaring."

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

huijgevoort trainingskamp lucht marbella mats openebreken spring tilburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.391 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot arsenal beelen bekerfinale geertruida gimenez hancko hoofdprijs kasperk kloese kokcu kuip madrid middenveldert minteh nieuwkoop sandler slot stengs sterkhouders szymanski timber ueda vervangers wehave wieffer willykment yoda zerrouki