Transparent
Inloggen
Sluiten

OG: 'Sikora belde niet met Feyenoord'

15 februari 2002 21:12 - Omroep Gelderland

Verslaggever: RvN

Vlak voor de wedstrijd Vitesse - Feyenoord is Victor Sikora ongetwijfeld de meest besproken man. De international kwam deze week in het nieuws vanwege de interesse van Feyenoord in de aanvaller. In een interview met Omroep Gelderland ontkende Sikora met Feyenoord gebeld te hebben om te vragen of er daadwerkelijk interesse in hem was, zoals in de media gemeld werd. 'Ik weet niet waar dat vandaan komt. Ik heb een zaakwaarnemer die alles voor mij regelt. Anders kan ik iedereen wel bellen' aldus Sikora. 'Ik weet precies hoe het zit. Maar dat houd ik lekker voor mezelf. Misschien horen jullie aan het einde van het seizoen wel hoe het zit' aldus Sikora.

Zondag is hij een van de speerpunten van Vitesse tegen Feyenoord.

Meer op Omroep Gelderland




Tags

sikora vitesse gelderland regelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda