Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel naar Manchester voor Guidetti

18 december 2011 22:16

De Telegraaf bericht morgen over de trip van Martin van Geel naar Manchester City komende week, zoals al eerder naar buiten kwam. De technisch directeur moet in eerste instantie zien te voorkomen dat de Engelse club Guidetti al in de winter terughaalt, maar daar lijkt weinig vrees voor. Van Geel hoopt Manchester City te bewegen om hem nog een jaar langer in Rotterdam te stallen.

De Telegraaf opent morgen haar sporteditie met een paginagrote foto van Guidetti en de kop 'HELD in de Kuip'. Marcel van der Kraan, journalist van De Telegraaf gaf in het programma van Eredivisie Live aan dat Guidetti Van Geel geen opdracht zal meegeven. Van de spits hoeft er helemaal niet gesproken te worden over zijn toekomst. Hij wil zich er volledig focussen nu zo goed mogelijk te presteren bij Feyenoord en de toekomst de toekomst te laten.




Tags

guidetti telegraaf eredivisie foto kraan kuip paginagrote sporteditie stallen terughaalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave