Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: ‘Credits gaan naar het hele team en de supporters’ [video]

18 december 2011 17:32

Tegenover Feyenoord.nl liet John Guidetti weten dat het team de felicitaties verdient en niet alleen hijzelf. "Het gaat niet om mij. Vandaag was ik het die de bal het laatste zetje in het doel mocht geven. De credits voor deze overwinning gaan naar het hele team en de supporters. Het was een geweldige middag."

Na het maken van zijn doelpunten stortte Guidetti zich op het veld van De Kuip, waar hij stofstijf op bleef liggen. "Gisteren heb ik thuis met vrienden aan planking gedaan. Dat was leuk. Met mijn vrienden sprak ik af dat ik het ook zo doen als ik zou scoren.’ Dan lachend: ‘Misschien brengt het geluk en moet ik het maar blijven doen."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

guidetti credits felicitaties kuip planking stofstijf stortte zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda