Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Guidetti helpt Feyenoord voorbij FC Twente: 3-2

18 december 2011 16:23

Feyenoord heeft in de topper tegen FC Twente met 3-2 gewonnen. De zege was absoluut verdiend voor een indrukwekkend Feyenoord. Bij rust was de stand al 3-0 via drie doelpunten van Guidetti. Na rust werd het nog erg spannend.

Feyenoord kwam al na acht minuten op voorsprong. Guidetti werkte een voorzet van Bakkal binnen. De spits kwam daarna totaal los. Eerst schoot hij nog op de paal. Vervolgens trof hij twee keer in twee minuten doel via schoten in de korte hoek.

Na rust was Bakkal dicht bij de 4-0. Hij schoot in het gezicht van Michailov. Door het uitblijven van de 4-0 kon het alsnog spannend worden. Toen Chadli via de kluts scoorde leek er nog niets aan de hand. Na een schot van De Jong kwam FC Twente nog angstig dichtbij. Bij een verdedigende actie van invaller De Vrij hoopte FC Twente nog op een penalty. Liesveld wilde echter terecht van niets weten, waardoor de drie punten in De Kuip bleven.




Tags

twente guidetti bakkal hattrick angstig chadli jong kluts kuip liesveld michailov topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita berg degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg wehave wieffer willykment