Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi baalt van missen thuisduel tegen Ajax door Africa Cup

17 december 2011 01:00 - Megastad FM

El Ahmadi vindt het een moeilijke keuze om te kiezen tussen Feyenoord en meedoen aan de Afrika Cup met Marokko, zo laat hij weten tegenover Megastad FM. "Als ik bij de selectie zit ga ik er heen. Ik vind het jammer dat ik wat wedstrijden zal missen als ik meega, maar het is voor mij persoonlijk een uitdaging omdat het iets is wat ik nog nooit heb meegemaakt. Het is een moeilijke keuze, maar een speler van het Nederlands elftal zal ook nooit nee zeggen tegen het EK."

Door zijn deelname aan de Afrika Cup mist El Ahmadi het thuisduel met Ajax in januari: "Dat is wel heel jammer. Ik had ooit nog van Ajax willen winnen en ik dat dat er wel aan zit te komen dit jaar."

Meer op Megastad FM




Tags

ahmadi africa afrika marokko meega megastad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.514 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment