Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie tekende vanmiddag zijn contract tot 2015

16 december 2011 15:30

Nadat Feyenoord eerder al bekendgemaakt een principe-akkoord bereikt te hebben met Jordy Clasie, zette de middenvelder vrijdagmiddag in de Kuip zijn handtekening onder een contract, welke hem tot 2015 aan Feyenoord verbindt. Zijn tot 2014 doorlopende contract werd door Feyenoord opengebroken, opgewaardeerd en verlengd.

{update] Op de officiële website reageerde Clasie op de contractverlenging. "Ik heb het gevoel dat ik hier nog niet uitgeleerd ben. Ik voel veel vertrouwen van de mensen hier en van de club, dus ik wil graag bij Feyenoord blijven."

Volgens Van Geel heeft Clasie in een paar maanden tijd laten zien dat hij van grote waarde kan zijn voor Feyenoord. "Toen Jordy begin dit seizoen overkwam van Excelsior geloofden we erin dat hij een grote carrière tegemoet zou gaan. Maar dat hij zich sindsdien in een paar maanden tijd zo heeft ontwikkeld hadden we alleen maar kunnen hopen. Dat is een groot compliment waard voor Jordy."

Meer: officiële website




Tags

clasie doorlopende excelsior geloofden kuip opgewaardeerd uitgeleerd verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda