Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: voldoende punten voor eerste maal indeling Categorie 2

15 december 2011 20:07 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft vandaag van de licentiecommissie van de KNVB schriftelijk de bevestiging gekregen, dat de financiële situatie bij de Rotterdamse club dusdanig is verbeterd dat Feyenoord qua puntenaantal voor de eerste maal in Categorie 2 is ingedeeld. Dat meldt de club zojuist op de officiële website. Om definitief in Categorie 2 te geraken dient Feyenoord nog eenmaal qua puntenaantal in Categorie 2 te worden ingedeeld. Deze vaststelling is dus in principe de voorlaatste, alvorens Feyenoord definitief in de veilige categorie zal worden gezet. Het is immers de regel dat een club twee meetpunten achtereen voldoende punten moet halen om Categorie 1 te kunnen verlaten. Naar alle verwachting gebeurt dit in april 2012. Feyenoord loopt hiermee ruim een half jaar voor op haar oorspronkelijke plan, dat er in voorzag pas in de zomer van volgend jaar voor het eerst meer dan de benodigde 65 punten te halen. Waarna pas eind 2012 de definitieve overstap naar de veilige Categorie 2 was voorzien.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

indeling puntenaantal benodigde knvb licentiecommissie meetpunten schriftelijk vaststelling voorzag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.535 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment