Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gastel: op dit moment vind ik mijn huidige rol bij Feyenoord geweldig

14 december 2011 19:59 - KNVB.nl

Jean-Paul van Gastel nam vandaag zijn diploma Coach Betaald Voetbal in ontvangst. Daarmee kan hij vanaf nu als hoofdcoach aan de slag. "Die ambitie heb ik wel, anders had ik deze cursus niet gevolgd," zo liet hij weten op de website van de KNVB. "Maar op dit moment vind ik mijn huidige rol bij Feyenoord geweldig. Vorig seizoen was ik trainer van Feyenoord Onder 19 en ook dat vond ik geweldig. Wat de toekomst brengt weet je nooit, voor nu ben ik ieder geval blij dat ik geslaagd ben voor de cursus."

De assistent-trainer van Feyenoord liep voor de cursus stage bij zijn eigen werkgever, maar hij mocht ook een kijkje nemen achter de schermen bij Real Madrid. "Dat was bijzonder om mee te maken. Samen met een aantal medecursisten ben ik vijf dagen bij Real op bezoek geweest. Alles bij het eerste elftal. Ik heb veel kunnen vragen en dat leverde leerzame momenten op. Eigenlijk was het geen reëel beeld wat we daar gezien hebben. De organisatie was top, de faciliteiten waren top en er stond een toptrainer voor de groep. Dat was bijzonder om mee te maken, maar achteraf was ik misschien wel liever naar een Europese subtopper gegaan. Puur om een realistischer beeld te krijgen van wat ik zelf als trainer kan verwachten. Misschien ga ik dat alsnog doen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd."

Meer op KNVB.nl




Tags

cursus gastel diploma kijkje knvb madrid medecursisten ontvangst realistischer schermen stage subtopper toptrainer uitgeleerd werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.463 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda