Transparent
Inloggen
Sluiten

Lamprou dolgelukkig met nieuw contract

13 december 2011 17:38

Kostas Lamprou zette dinsdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2015 aan Feyenoord verbindt. "Dit is een heel mooie dag voor mij", zei hij bij de presentatie nadat alle benodigde handtekeningen waren gezet. "Ik voel me echt thuis bij deze club en ben heel blij dat ik hier de komende jaren mag spelen."

Van geel op de officiële website: "Kostas heeft een enorme gedrevenheid om elke dag beter te worden. Hij is nog jong, maar is al een grote persoonlijkheid en is heel volwassen met zijn sport bezig. Dat komt misschien wel mede doordat hij op jonge leeftijd naar Nederland is gekomen voor het voetbal. Kostas spreekt inmiddels heel goed de Nederlandse taal, dat zegt veel over zijn mentaliteit. We zullen hem de komende jaren goed gaan ondersteunen in zijn ontwikkeling, zodat hij uiteindelijk tussen de palen in De Kuip komt te staan."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

kostas lamprou dolgelukkig benodigde handtekeningen jong kuip nederland verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda