Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Haaren wil na winterstop nieuw contract afdwingen bij Feyenoord

13 december 2011 06:52

In De Telegraaf stelt Ricky van Haaren te hopen na de winterstop alsnog een nieuw contract af te dwingen bij Feyenoord. Van Haaren: "Ik moet zoveel mogelijk wedstrijden spelen op deze leeftijd. Dat kan het beste in een eerste elftal met goede spelers om je heen." Als dat niet bij Feyenoord kan, is voor Van Haaren een verhuur bespreekbaar. "Dit seizoen kon dat niet omdat we niet zo’n brede selectie hadden. Straks gaat Karim El Ahmadi voor lange tijd naar de Afrika Cup. Misschien kan ik dan mijn kans grijpen en kunnen we in de tweede helft van het seizoen opnieuw om de tafel zitten met meneer Van Geel"

Meer: De Telegraaf




Tags

haaren telegraaf afrika ahmadi bespreekbaar karim meneer ricky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda