Feyenoord verliest punten bij Utrecht: 2-2

11 december 2011 16:29

Feyenoord heeft zondagmiddag in de Galgenwaard met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. Na een overtuigend begin liet Feyenoord FC Utrecht terugkeren in de wedstrijd.

Feyenoord kwam al na 2 minute op een 1-0 voorsprong. Guidetti schoot van afstand binnen en zette dus opnieuw een doelpunt achter zijn naam. Feyenoord kreeg vervolgens kansen op meer tegen een wankelend FC Utrecht. Naarmate de eerste helft vorderde werd Feyenoord slapper en liet het FC Utrecht terugkeren in de wedstrijd. De eerste kans voor FC Utrecht na een half uur spelen was prompt raak. Bovenberg kopte vanuit een vrije trap binnen.

Na rust was het Duplan die in de scrimmage de 2-1 maakte. Mulder miste tweemaal achtereen. Via Edouard Duplan viel de bal alsnog binnen. Feyenoord moest toen weer op zoek naar een resultaat. Feyenoord kwam langszij via Cabral die in de eerste helft de geblesseerde Cisse al moest vervangen. In het hectische vervolg kreeg Feyenoord